vélemények

Az IET egy életre megváltoztatta az életemet. Motivál,erősít és fejleszt. Nagyon sokszor mondok hálát Erának mert a világot egy teljesen más perspektívából láthatom. Bármilyen feladat jön az életembe egyre gyakrabban és gyorsabban látom meg a pozitív oldalát és tanítását. A kezelés elején a beszélgetés során megismerem a gondolkodásmódom működését és rálátást nyerek a lelkivilágomra. Az IET kezelés során pedig egy elképesztő belső utazáson vehetek részt. Fantasztikus érzés megélnem az energia áramlását az angyalokhoz való kapcsolódást. A saját bőrömön tapasztalhattam nemegyszer az angyalok jelenlétét ami mégjobban megerősített ennek létezésében. Minden kezelés után megújúlt erőre kapok hihetetlenül szárnyalok és széles mosollyal várom az élet minden egyes meglepetését. Az önmegimerés, öngyógyítás útjára léptem rá a kezelés álltal ami jobb, szeretetteljesebb, kiegyensúlyozottabb emberré tesz. Nem győzöm elégszer megköszönni Erának hogy ilyen jól végzi a gyógyítást/kezelést. Százszázalékosan megbízok benne és a tudásában na és persze az IET-be. Mindenkinek hatalmas nagy bizalommal ajánlom.

S.ZS.

Amikor elérkezett az a pont, hogy szeretnék változtatni, fogyni, jobban érezni magam kerestem meg Erikát. Az ayurvéda alapján átbeszéltük a testtipusomnak (akkor kapfa voltam) megfelelő táplálkozást és egyebeket. Éhezés és kínzások nélkül 2 hónap alatt 8 kilótól szabadultam meg és ezt már két hónapja tartom. Köszönöm a hozzáértést, a kedvességet a tudást és a biztatást ami megváltoztatta (görcsölések, lemondások nélkül) az életemet. És mindezt könnyen, nevetve és boldogan!

Ági

Úgy gondolom magamról még így hatvanon túl is, hogy nyitott, új módszerekre kíváncsi, kereső típus vagyok. Ezért is próbáltam ki Erikánál a lélekmasszázst. Már első alkalommal egy csodálatos utazáson vettem részt több mint 40 évvel ezelőtti életemben találtam magam és utaztam meg annak csodálatos pillanatait (mintha igazán akkor, ott lettem volna). Felemelő, ugyanakkor fárasztó megtapasztalás, de a kezelés csodálatos hatást váltott ki nálam. Aztán egész délután kellemes fáradságot éreztem és éjjel úgy aludtam mint a bunda (ami azért ritkábban fordul elő). A második alkalom csendes pihenés és megnyugvás volt…….nagyon elfáradtam és szintén szuperül aludtam. Ez egy nagyon mélyre ható, lelket megmozgató, nyugtató technika. Köszönöm neki, hogy általa megismerhettem ezt. 

Sz.K.

Életmód tanácsadáson jártam Eránál, akinél kiegyensúlyozottabb emberrel még nem hiszem, hogy találkoztam. PCOS-el diagnosztizáltak, így az életmód váltás a kötelező kategoriába esett, segítségre volt szükségem. A személyes konzultáció előtt, egy részletes kérdőívet kaptam tőle, aminek a kitöltése után kerítettünk sort a találkozásra a stúdióban. Részletes és érthető magyarázatokat kaptam, hasznos tippekkel és tanácsokkal. Noha Era Vegán életmód tanácsadó – nagyon szimpatikus volt, hogy nem próbált “át téríteni”, figyelembe vette az étkezési szokásaimat – beleértve az állati termékek fogyasztását – és ennek megfelelően állította össze az anyagom. Természetesen tágította a látóterem a húsfogyasztás negatív hatásaival kapcsolatban is.
Már több mint 2 hónapja, hogy tudatosan étkezem és élek – a betegségeim tünetei lassan csak múló emlékek lesznek. Több odafigyelés = kevesebb aggodalom! Hálásan köszönöm Era! Nélküled még mindig csak egy helyben toporognék!
Várom a következő találkozást és az IET kezelést! 
Anna

A Holy upban nekem az tetszik, hogy van egy alap koreográfia, ami könnyen követhető és vannak szabad táncos részek is, amibe egyre jobban bele tudom engedni magam 😊 Minden óra hangulata és energiája más, imádom Erika stílusát és jó kedvét, a hangulat garantált!

Karolina

Először jártam Erika óráján, az első öt perc után beleszerettem az órába. Elolvastam előre, milyen lesz, milyen elemekből fog állni, nagyon kíváncsi lettem. Sokkal jobb volt, mint ahogy elképzeltem. Az óra felépítése, a zenék, a mozdulatsorok….és hát Erika energiája, lendülete abszolút hatott rám. És aztán a lecsendesedés, a relaxáció az meg maga volt a csoda. Köszönöm az élményt! 

Andi