Holy Up

A HolyUp® abból a vágyból született, hogy segítsen az embereknek visszatalálni a testükhöz, megérteni annak jelzéseit és elfogadni az élet folytonos körforgását, valamint az egyes elemek lehetséges kihívásait.

Szárnyalj szabadon az élet körforgásaiban

Hiszem, hogy a test a lélek temploma és minél inkább értjük a jelzéseit, annál boldogabban és jobban érezzük magunkat a bőrünkben, ami az életünkre is nagy hatással van. Ahogy bent, úgy kint, vagyis ahogy belül érezzük magunkat, az láthatóvá válik a testünkön is. Ahogy fent, úgy lent, vagyis ahogyan kapcsolódunk magasabb rezgésű energiákkal, úgy változik a testünk is.

Az elmúlt pár évben mi emberek óriási változáson megyünk keresztül. Egyre többen nyílnak meg egy új útra, egyre többen fedezik fel, hogy több ez a világ, mint, ami szabad szemmel látható. Ezzel a szemléletmóddal az ember meg tudja haladni önmagát, s az én küldetésem az, hogy ebben segítsek egy olyan módon, ami könnyedén ötvözi a kívülről érkező hatásokat és a belső világunk vívódásait.

Érkezz haza a testedbe, legyél otthon benne és élvezd az életed

Gyakran tapasztalom, hogy a legtöbb ember kapcsolata a testével elenyésző. Sokan a spirituális világban keresnek menedéket, de anélkül, hogy jelen lennének a testükben, s így nehéz tartósan a belső békét megtalálni. Szükség van arra, hogy a testünkkel is törődjünk, hogy őrizni tudjuk a valódi jelenlétet. Az önismereti úton fontossá válik, hogy ne csak a belső világainkat fényesítsük, hanem a testünk rezgését is emeljük.

Már évtizedek óta foglalkozom önismerettel, nagyon sokat tanultam az évek alatt, több helyen éltem, sok mindent kipróbáltam. Az elmúlt pár évben értettem meg, hogy milyen fontos a jelenlét és az, hogy tényleg törődjünk magunkkal. A holisztikus szemléletmód adott számomra egy gyengédséget, amit a mozgásban is megtapasztalhattam. Így valódivá vált számomra a test-szellem-lélek egysége. S amikor ezt megéreztem, rájöttem, hogy milyen fontos, hogy kövessem a test ritmusait és felfedezzem, hogy ezek ciklikusan váltják egymást. Majd rátaláltam az elemek tanításaira, s ezt a sok ismeretet az élet körforgása fűszerezte meg. Életem egyik legizgalmasabb tapasztalása volt, hogy megértsem egy mélyebb szinten, milyen hatalmas kincs a test szeretete.

Élj szívből, hogy az életed kivirágozhasson

Így született meg a HolyUp®, amit főleg az ayurvéda filozófiája inspirált, miszerint a fejlődés az élet természete, ami körforgásokban zajlik. Szerettem volna egy olyan mozgásformát létrehozni, ami támasz lehet mindenkinek. Megálmodtam egy olyan technikát, amely úgy működik, mint egy belső vezető: tanít az elemeken keresztül, segít megérteni a különböző életszakaszok jellegzetességeit, és a csakrák bölcsességét. Általa lebonthatjuk az évek alatt ránk rakódott védelmi rétegeket, s így közelebb kerülhetünk önmagunkhoz, a küldetésünk megértéséhez, a valódi szabadsághoz. Könnyebben fogadjuk el magunkat, ami rendkívül fontos, amikor a testünkkel dolgozunk. Így nagyon színes lett ez a módszer:a különböző mozgásformák elemeit tartalmazza, mint pl. a földelemek, aerobik, kick-box aerobik, tánc, szabadtánc, pilates és relaxáció, de nem maradhat ki egy-egy csakra megerősítő mondat sem. 

Szeresd meg a tested, szeresd meg az életed

A HolyUp® sokkal több mint egy mozgásforma, ez egy belső hang, ami mindenkiben ott van, csak már nem halljuk a túl sok zajtól, ami körülvesz. Ezzel a technikával visszahozzuk a fókuszt, és felerősítjük, hogy halljuk a bölcs suttogást. Ebben tudlak támogatni, hogy újból tudj örömmel kapcsolódni a testedhez, meghalld a saját belső hangodat, ami bizalmat ébreszt újra benned. Ahogy felerősödik az önbizalmad, sokkal jobban érzed majd magad a bőrödben és egyre több örömteli pillanatban lesz részed, mígnem azt érezd: újra szabad és boldog vagy! Hiszen ahogy bent, úgy kint az életedben. Ahogy fent, úgy lent magában a testedben.