iet energiarendezés

Több mint 20 éve ismertem meg először a Reiki energia kezelést. Akkor mégcsak azt szürtem le belőle, hogy a kezelés alatt teljesen ki tudok kapcsolni, megnyugszom és feltöltődök energiával. Aztán életemben voltak nehezebb szakaszok, ahol az IET®  energia kezelések segítettek abban, hogy könnyebben feldogozzam a veszteségeket, változásokat, elengedjem a fájdalmakat. Számomra mindig is fontos volt, hogy megértsem az összefüggéseket, hogy gyógyítsam a lelkemet és elengedjem a fájdalom lenyomatokat, hogy azok ne generáljanak hasonló törénéseket újból az életemben, ezzel segítve egy harmónikus, boldog, szabad élet megteremtését.

Az emberi test úgy lett megtervezve, hogy képes önmagát meggyógyítani. Ha megtanuljuk meghallani a jelzéseit, akkor csodás összhangban tudunk vele működni. Sajnos erről nem mindenki tud és egyre több olyan dolog van napi szinten az életünkben pl. stressz, folytonos rohanás, elektroszmog, feszültség, megélt negatív érzelmi lenyomatok  stb, ami megzavarja a test természetes működését és felboritja a harmóniáját. Minden embernek szüksége van időnként energiarendezésre, hogy meg tudja tartani teste egészségét, elméje frisseségét, lelke boldogságát.

Mi az  IET energiarendezés?

Az Integrált Energia Technika (IET®) egy újgenerációs, hatékony energiaterápia rendszer, ami megszabadít energiablokkjaidtól a jólléted érdekében. Az IET®  küldetése: ” Gyógyítsuk a világot egy szívként egyszerre ! ” Az IET® -t Stevan J. Thayer dolgozott ki, az energiamező kilenc gyógyító angyalától csatornázott lila angyali energiasugár segítségével egyenesen a 12 szálú spirituális DNS-eddel dolgozik. Az IET®   segít biztonságosan és fájdalommentesen kitisztítani a múltadat korlátozó energiamintáit, megerősít és egyensúlyt teremt jelenedben, hogy kibontakozz és megvalósítsd álmaidat a jövőben.

Az IET® Integrált Energia Technika, ami az energiamezőben való energetikai tisztítás és feltöltés. A folyamatot az IET Energiarendező végzi. Az IET Energiarendező szándéka az emberi energiamezőben kibillent rend visszaállítása.  Az IET kilenc  sejtmemória területen irányítja és rendezi a megtartott energiákat. Az Integrált Energia Technika (IET ®) 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó lerakódásokat és ezzel kitárja a kapukat a páciens személyes fejlődése előtt. Az energiarendező azt tisztítja, amit a résztvevő kész elengedni.

Lépések:

Energetizálás

Az energiarendező, mint csatorna az angyali IET energiát a megfelelő területre irányítja.

Kioldás

Az energiarendező az energiablokkot egy finom nyomással a megfelelő ponton kioldja. A negatív energialenyomat, blokk elkezd feloldódni.

Elengedés

Azokat az energialenyomatokat, amiket a résztvevő Felsőbb Tudatossága/Énje enged, a  résztvevő elengedi, az energiarendező kihúzza a résztvevő energiamezejének 4 rétegéből.

Integrálás

Az energiarendező a negatív lenyomatok helyére pozitív energiát integrál.

IET sejtmemória térkép és integrációs pontok:

  • Bűntudat kioldása, ártatlanság integrálása
  • Bizalmatlanság koldása, bizalom intergrálása
  • Szégyen elengedése, spirituális büszkeség integrálása
  • Fenyegetettség kioldása, támogatottság integrálása
  • Muszájok, kényszerek kötelezettségek kioldása, szabadság integrálása
  • Szívfájdalom kioldása, feltétel nélküli szeretet integrálása
  • Visszafojtott harag kioldása, megbocsájtás integrálása
  • Düh kioldása, megbocsájtás integrálása
  • Stressz, erőtlenség kioldása, könnyedség, gördülékenység integrálása
  • Félelem kioldása, biztonság integrálása

Az energetikai tisztítás és feltöltés során a résztvevő felöltözve, kényelmesen, fekvő helyzetben relaxál, zenét hallgat kb 1 órán keresztül.

Fontos! Az IET® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET® energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET® energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET® energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg.

Időtartama: 1,5  óra

Díja: 18.000 Ft

IET® Táv-energiarendezés

.Ha a klines valamilyen oknál fogva korlátozott a mozgásában, vagy a fizikai távolság miatt nem tud eljönni a kezelő helyre személyes kezelésre, akkor lehetőség van távmunkára is. Az energia nem térhez kötött, ahogyan a gondolataink és az érzelmeink sem, így az IET® táv-energiarendezés ugyanolyan hatékony, mint egy személyes találkozás.

Időtartama: 1,5  óra

Díja:  18.000 Ft

Lélekküldetés aktiválás

„Ariel angyal szerint minden lélek egy nagyon sajátos küldetéssel inkarnálódik, mindenki kidolgozza erre életre vonatkozó tökéletes tervet. Minden lélek küldetése nemcsak az egyes léleknek fontos, hanem az Isteni Terv kibontakozásának is. Amint mindegyikünk teljesíti küldetését, az egyes lelkek fontos szerepet játszanak a minden lelket érintő magasabb tervben. Túl gyakran fordul elő, hogy emberi formában elfelejtik a küldetésüket, nem bírják elviselni az emberi létet és esetleg újra haza akarnak térni.”

Ez a technika abban segít téged, hogy aktiválódjanak lélekküldetésednek erre az életre megírt tökéletes élettervei. Segít abban, hogy képessé válj a legmagasabb élettervet megélni és megteremteni. Ehez megtisztítjuk az élettervvel kapcsolatosan felbukkanó félelmeket, blokkokat különböző kéz és lábfeszítő módszerrel, vezetett vizualizációs technikával és speciális szívhullám légzéssel. A kezelés itt is egy beszélgetéssel kezdődik, majd ruhában, kényelmesen elhelyezkedsz a masszázs ágyon és halk zene kiséretében relaxálsz. A közös munkát beszélgetéssel zárjuk.

A lélekküldetés aktíválása csak néhány IET® Energiarendezés után végezhető.

Időtartama: 2 óra
Díja: 22.000 Ft