magamról

Hiszem, hogy a test olyan, mint egy hangszer. Ha megtanulunk játszani rajta, akkor csodás művek születnek általa, amelyeket a szellemünk támogat. Ilyen mű az életünk. Egy örömteli életet komponálhatunk a segítségével. Ehhez meg kell hallanunk a testünk jelzéseit, s a lélek üzenetét.

Ez akkor lehetséges, ha jelen tudunk lenni és tudjuk szeretni a testünket olyannak, amilyen. Ekkor válhatunk igazán szabaddá. Hiszem, hogy azért születtünk meg, hogy megtanuljunk boldognak lenni, nem pedig azért, hogy folyamatosan szenvedjünk. Ebben segít a belső munka, s néha talán rögös az út, amin haladunk, de a végén ott vár bennünket a test-szellem-lélek harmóniája.

Szeresd a tested, szeresd az életed

Lételemem a mozgás, s gyerekkorom óta aktív és kíváncsi ember vagyok, mélyen összekapcsolódom a kreativitással. Sok mozgásfajtát kipróbáltam már, pl. a harcművészetet, a teniszt, a futást és különböző fitnesz irányzatokat. Kerestem azt a mozgást, ami az enyém, ami által jól érezhetem magam a bőrömben.

Vagyok,
aki vagyok,
vagyok ahol vagyok,
és így jó

Sokunkat foglalkoztatja a kérdés, hogy „ki vagyok én?”, s ez indított el engem is egy önismereti úton, ami segített a fejlődésben és a változásban. Az elmúlt 15 évben 5 országban éltem, s minden költözésnél újrakezdtem. Többször voltam mélyponton, de mindig felálltam. Vajon a végére értem már? Nem hiszem. Az egész élet egy tanulás, tapasztalás. De egyvalami biztosan megváltozott bennem. S ez a gyökeres változás a hozzáállásomban történt. A sok tapasztalásból fakadó tanulás, mint puzzle darabkák, úgy illeszkedtek egymásba, s összeállt egy olyan kép bennem, amihez szívesen kapcsolódok.

Érkezz haza a testedbe, szárnyalj szabadon az életedben

Már máshogy tekintek az életem kihívásaira, már nem gyötörnek meg, nem megdolgozandó, nehéz feladatokat, projekteket látok, hanem lehetőségeket, amelyeket az élet felkínál. Ezek a lehetőségek mind az én fejlődésemet szolgálják. Hiszem, hogy az élet tele van csodákkal, tele van örömmel, szépséggel és szeretettel. Egy hosszú utazás után megérkeztem a belső csend terembe, s innen annyira más alkotni, változni, élni.

Szeretnék neked is segíteni, ha úgy érzed, hogy elakadtál az utadon és elveszítetted az örömöt a mindennapokból. Ha nem érted a tested üzeneteit, ha elfáradtál és töltődésre vágysz, ha szeretnéd átlátni egy-két folyamatodat mélyebben, ha az életmódváltásban segítségre van szükséged, akkor szívesen támogatlak, kísérlek benne. Merj elköteleződni önmagad mellett és meglátod, hogy az életed színesebbé válik, s megérzed a létezés felszabadító energiáit.