oh kártya utazás

Mi az OH kártya?

Ki nem szeretett gyerekkorában kártyázni, játszani?! A mai napig boldogan emlékszem vissza a nagypapámmal folytatott magyar vagy römikártya partikra. Szerencsére egyre többen térünk vissza felnőtt korban is a társas és kártyajátékok világába, hiszen kikapcsol, feltölt, megnevetett.

Az OH kártya egy asszociációs kártya, ami két csomagból áll és mindkettő csomag 88 kártyából tevődik össze. Az egyik csomag miniatűr festményeket tartalmaz, amelyek a mindennapi élet aspektusait mutatják be, míg a másik pakli szavakat, amik a képek verbális oldalait tárja fel előttünk. Az így kapott kombináció – a képek és szavak 7744 kombot hoznak létre – a személyiséghez szólnak. A kártyával való munka során a saját történeteinkkel, érzelmeinkkel, hitrendszereinkkel találkozhatunk. Minden egyes alkalommal lehetőségünk nyílik arra, hogy találkozzunk egy saját történettel, rálássunk egy bennünk munkálkodó folyamatra. Ez egy aktív meditáció, ahol nem csendben ülünk, hanem engedjük, hogy a képek és szavak hatást gyakoroljanak ránk.

Változz játékosan

Az OH kártya elsőre egy egyszerű játéknak tűnhet, de ha elmélyülünk benne, rájövünk, hogy annál sokkal több van benne.   Lehetőséget kapunk általa, hogy felismerjük működési mintáinkat és tudat alatti programjainkat. A módszer szépsége, hogy mély érzelmeket tudunk átdolgozni könnyedebb, játékosabb formában.

Az OH kártya használható az együttműködés, a kreativítás, a kommunikáció és az imagináció fejlesztésére. Segítségével megtanulhatjuk felismerni és kifejezni érzéseinket, erősíthetjük intuíciós képességünket. Az OH kártya megtanít hallgatni és válaszolni, megtanít arra, hogy valóban meghalljuk egymást és önmagunkat, ítélkezés és versengés nélkül.

Egy ilyen konzultáció nemcsak abban segít, hogy ráláss a benned futó programokra, hanem abban is támogat, hogy saját magad olvasd ki, fejtsd meg a mélyben megbúvó mintáidat, eltemetett fájdalmaidat. Ez önbizalommal tölt fel, hiszen nem a szádba lesz adva a megoldás, hanem te saját magad bontod ki a képek és a szavak segítségével. Ez arra ösztön, hogy a hétköznapokban is legyél tudatosabb, hallgass a belső megérzéseidre illetve megtanulj feltenni magadnak kérdéseket, ha valamilyen területen elakadtál, ami segítheti a továbbhaladásod az adott témában. Megtanulod, hogy minden gondolat értékes, hogy MINDENKI EGYEDI, egyedien látja a világot, és ez elfér az „én” látásmódom mellett. Megtanít arra, hogy végighallgasd a másikat és hogy építkezhess abból, miközben képes legyél megőrízni a saját egyedi látásmódomat!  A konzultációt egy rövid energiarendezésel és aura lesimítással zárjuk le.

Fontos! A konzultáció semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az egyéni konzultáció és energia kisimítás  nem helyettesíti az orvosi kezeléseket, viszont azok hatékony kiegészítői lehetnek.

Időtartalm: 1,5 óra

Ára: 16.000 ft